Locaties

Venlo – Eindhoven – Oisterwijk

Openingstijden

09:00 – 17:00

Contact

info@oogkliniekzuidnederland.nl

Noodnummer

085-0437213

ONZE
KLINIEK

dr. Mathijs van de Put

” Ik vind dat de zorg op zijn best is, als de patiënt binnen zijn regio goed geïnformeerd met minimale wachttijd en met vriendelijkheid geholpen kan worden. “

Biografie
DR. MATHIJS VAN DE PUT

Het begon allemaal met de visie van oogarts Mathijs van de Put. Al vroeg in zijn carrière merkte hij op dat de zorg het beste tot zijn recht komt met de juiste zorg op de juiste plaats. ‘Het is een kwestie van goed organiseren.’

De patiënt, de zorg, de plaats en de arts moeten in balans zijn, zo is zijn overtuiging.

Dr. Van de Put is een allround oogarts en geboren in Tilburg. Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Leiden, heeft hij zijn opleiding tot oogarts in Groningen afgerond. Tevens is hij daar gelijktijdig gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van netvliesloslating. Vervolgens was hij al heel wat jaren werkzaam als oogarts in het Viecuri Ziekenhuis, Noord Limburg.

Hij heeft zich met name beziggehouden met complexe cataractchirurgie en het implanteren van torische en multifocale lenzen. Daarnaast was hij de laatste vier jaren op verschillende lagen actief in verschillende organisatorische/bestuurlijke functies binnen het ziekenhuis.

Het leukste aan zijn vak vindt hij het contact met de patiënten. Net dat stapje extra om de patiënt de beste behandeling en beleving te geven!

De combinatie van de passie voor het organiseren binnen de zorg en het contact met de patiënt en door zijn overtuiging om de beste zorg te leveren in de buurt van de patiënt is hij zijn eigen Oogkliniek Zuid-Nederland gestart. Terug naar waar zijn Zuidelijke hart ligt en terug naar de patiënt.

Waarom Is Onze Kliniek Geschikt Voor U?

Geen wachtlijst

Wij hebben geen wachtlijst. 
Daardoor kunt u snel door ons worden geholpen voor uw oogzorg bij u in de buurt.t

Service

We geloven dat de zorg begint bij de juiste informatie op de juiste plek. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.t

Gastvrijheid

Zoals iemand van onder de rivieren geloof ik in gastvrijheid en geef ik de mensen graag een welkom gevoel bij de afspraak.